• Svenska
  • Suomi
  • English

We love gelato

30
maj
2018

We love gelato!

Vem älskar inte italiensk glass? Faros Ice är redan känd för att servera de största glassbollarna i stan och nu blir utbudet äkta gelato i olika härliga smaker! Är du redo för Bus Gelato?

Bus Gelato är glass som är tillverkad för hand i Finland med produkter som färsk mjölk, grädde, frukter och bär. Allt för att slutprodukten ska bli prima artesanglass.

Eeva Laajoki som är ägare till Bus Gelato vann i fjol pris för årets företagare i Hollola. Hon är även ägare till Bus Burger, som är en restaurang i amerikansk diner-stil. Till en början köpte de sin glass, men det tog inte länge före hon hoppade på flyget till Italien för att lära sig konsten att tillverka sin egen gelato. Nu gör Bus Gelato all glass själv och säljer den runt om i Finland. De importerar även glassmaskiner som de använder sig av i sitt franchisingkoncept.

Faros blir den första återförsäljaren av Bus Gelato i Vasa! Utbudet är stort , allt från sorbet till veganglass och vi har hört att de även levererar smaker enligt kunden önskemål som gelato med mögelost och tomat-basilika smak. Vem vågar prova? Eller så tar man bara en klassiker som hederlig jordgubbsglass.