• Svenska
  • Suomi
  • English

Sommar

FYR
FYR är vår andra matsal, med plats för upptill 70 personer, och ligger i anslutning till terrassen. FYR har fönster från golv till tak och en sann panoramavy mot havet. ”En sann panoramavy mot havet”

Du sitter inne men det känns som ute. Förutom att detta är vår andra á la carte restaurang, serverar vi här även sommarlunch, ordnar privata tillställningar och fester. På FYR finns även vår glassbar, Faros Ice, som bjuder på äkta italiensk gelato.

 

TERRASSEN

Vasas soligaste terrass finns på Faros. Med underbar panoramavy får du uppleva sommaren när den är som bäst. Vi har plats för ca 300 personer. Här kan du njuta av både mat och dryck.
 ”Ett sommarvardagsrum för alla”
 På terrassen ordnar vi under sommarmånaderna olika happenings (se happeningskalendern) Musik, dans, party och varje sommaronsdagar uppträder Faros Live med härlig musik.
Till vår terrass kan du komma gammal som ung.  Faros Terrass är ett härligt sommarvardagsrum, här finns något för alla.

SOLDÄCK & FÖRDÄCK

Högst uppe på båten hittar du soldäck. Här är det lounge feeling. I de sköna sofforna kan du äta, dricka och umgås. Dag som kväll. ”Lounge feeling med vackraste solnedgången”

Soldäck bjuder även på den absolut bästa utsikten! Kryp under fleecefilten, beundra den finaste solnedgången och känn romantiken spira.

På fördäck sitter du tryggt i fören på båten, med uppsikt över hav och terrass. Här kan du äta och njuta av fartygets charm.

 Välkomna till Faros!