• Svenska
  • Suomi
  • English

Sol eller regn – Faros Live kör ändå!

05
jun
2018

Det är självklart att det inarbetade och populära konceptet Faros Live fortsätter denna sommar igen. I år blir det med en liten ny twist.

Det lär vara så att det finns skönsjungande personal ombord båten som även de stiger upp på scen. Faros Live som har bestått av kändismusikerna Marcus Granfors, Tuukka Aitoaho och Ben Bergman kommer nu även att få sällskap av en fjärde medlem Stefan ”Kilju” Lindblom. Stefan är basist och kommer att tillföra mycket till musiken och stämningen i låtarna. Killarna är ivriga att påbörja Faros Live-säsongen som startar den 6.6. De vill inte förstöra ett vinnande koncept, men vill utveckla det lite. Som bäst har vi en hel del idéer för att öka trivsamheten och engagera publiken, berättar Marcus Granfors.

Det är som vanligt onsdagar som gäller men nu helt utan väderreservation! Så boka in VARJE ONSDAG för Faros Live! På Faros byggs för tillfället en ny byggnad som kommer att fungera som matsal utöver den som redan finns ombord. Den kommer att rymma ca 80 personer och bli ett perfekt komplement till fartyget. Den nya matsalen är i direkt anslutning till terrassen och kommer att bli ljus och luftig med bästa havsutsikt. Om det någon onsdag råkar vara sämre väder så uppträder Faros Live inomhus i nya matsalen. Närheten till havet ger ändå den där ”utekänslan”.

Det kommer att bli en kanonsommar. På terrassen ses vi!