• Svenska
  • Suomi
  • English

Snart smäller det!

20
apr
2017

Våren är sakta men säkert på väg och Faros säsongsöppning närmar sig! Se till att lägga datumet, den 26.4, i din kalender för den dagen öppnar vi klockan 17 med buller och bång!

Det är mycket att göra före båten blir redo för beach 2017, men vi är på gång.

Vi har en hel del med roliga saker som kommer att hända under sommarens lopp. Vi kickar igång med valborg och första maj genast den första öppningsveckan. Det blir en härlig första maj-lunch för hela familjen! Sedan till morsdag välkomnar vi alla fina mammor att avnjuta lunch ombord på Faros.

Vi önskar ge våra kunder den bästa tänkbara upplevelsen. Så detta år kommer vi att fortsätta satsa på bra kundservice, ordna flera sittplatser och se till att alla våra gäster, liten som stor, kommer att trivas hos oss. Terrassen kommer att få en grillstation och förföra förbipasserande med underbara dofter. Vad mer kan man begära än dagens barbecue och en kall öl? Men vill man hellre välja från a la carte-menyn på båten, så finns även den möjligheten.

Faros har inte bara den soligaste terrassen i Vasa. Vi har även den bästa utkiksplatsen på fördäck med coola sittplatser varifrån du kan blicka ut över det stora blå. För loungefeeling, ta trapporna upp till soldäck. Där kan du luta dej tillbaka i soffan, njuta av sol och välkyld prosecco i bästa vänners sällskap. Drickan kommer att komma till dej och inte tvärtom. Chill!

Oj, tänkte nästan glömma berätta att Faros Live är med oss i år igen! Varför avsluta ett vinnande koncept?  Om du undrar var alla håller hus på sommaronsdagar, så är det på Faros. På vår terrass samlas gamla och nya bekantskaper för att lyssna till utomordentligt bra live musik med Marcus Granfors, Ben Bergman och Tuukka Aitoaho.

Vi värmer upp inför Faros Live med After Beach på terrassen. Så kom i tid och njut av snacks från grillen och somriga drinkar!

Tror minsann att vi har alla rätta ingredienser för en riktigt härlig sommar. Vi hoppas att ni kommer att trivas med oss igen denna säsong och tveka inte att höra av er med förfrågningar eller feedback.

Tack och varmt välkomna!

 

För de senaste nyheterna, se till att följa oss på Instagram @farosrestaurantship och glöm inte att tagga dina egna Farosbilder med #farosfiilis