• Svenska
  • Suomi
  • English

Fest

MATSALEN PÅ FYR

Denna matsal ligger i anslutning till terrassen. Fönster från golv till tak ger rymd och luftighet och skapar  känslan av att du sitter utomhus. Här kan du avnjuta mat och dryck från april till december.

”Fest med utomhuskänsla”

Liksom matsalen på båten, erbjuder vi på FYR en härlig á la carte meny. FYR rymmer upptill ca 70 personer och kan fördelaktigt privatbokas.

 

MATSALEN PÅ BÅTEN

I matsalen ombord på båten ordnar vi även privata tillställningar som t.ex. bröllop, studentfester, dop, kalas, klassträffar och julfester. ”Fräscht, enkelt, gott och prisvärt” 

Vår ljusa matsal rymmer 60 personer. Här känner du verkligen havets närhet och utsikten är underbar. Vi erbjuder en mångsidig à la carte meny. Säsongens fräscha råvaror garanterar goda smakupplevelser.

Vi erbjuder fullständiga rättigheter, trevlig personal och mat av bästa kvalitet i mysig, avslappnad miljö.

Välkommen att boka här.

Festlokal, Hyra privat, Restaurang, Bröllop, Fest, Vasa

 

KABINETTET PÅ BÅTEN

Kabinettet är perfekt för er som vill ha det lite mer privat. Det passar utmärkt för en mindre grupp. Kalas, familjefester och andra tillställningar går även utmärkt att ordna här. ”Mysigt och privat”  Till kabinettet hör wifi och en egen balkong med ljuvlig utsikt. I kabinettet får vi plats för grupper på 4-16 personer.

Välkommen att boka här.