• Svenska
  • Suomi
  • English

Farosfiilis ända fram till jul

01
okt
2018

Visste du att Faros håller öppet ända framtill jul?

Detta gäller även i år! Trots att hösten fortfarande är varm och solig så har vi på Faros redan börjat planera inför jul. Det är faktiskt så att det är nu julfesterna redan bokas.

Här på Faros har vi allt som behövs för en lyckad julfest med kollegor eller släkt. Båten är en klassiker att ordna stämningsfulla tillställningar på. Matsalen ombord är fräsch, mysig och har plats för 60 gäster.

 

Vill du fira i en skön luftig lokal med panoramavy, då kan vi erbjuda vår nya matsal i FYR. FYR är Faros nya byggnad som ligger i anslutning till terrassen och rymmer 70 gäster. FYR har golv från fönster till tak som öppnas ut mot havet. När man sitter här har man en sann utomhuskänsla, det känns som ute men du sitter inne i värmen. Kanske till och med framför vår öppna spis om du önskar extra hög mysfaktor.

Samma menyer/menypaket serveras oberoende matsal. Vi har en helt ny à la carte-höstmeny. Låt det vattnas i mun och se den här. Menyerna är väl genomtänkta och designade av vår köksmästare. Maten är mångsidig och smakrik och säsongens bästa råvaror garanterar en härlig smakupplevelse. Vi erbjuder även veganskt/vegetariskt samt beaktar naturligtvis specialdieter.

Till Faros kan du komma som du är. Här hittar du en avslappnad miljö med trevlig personal. Hjärtligt välkommen in på en bit mat eller en drink!

Vi har öppet måndag-fredag 17-23 och lördagar 15-23.

 

För bokningar och förfrågningar, kontakta oss på 045-1513007 eller maila info@faros.fi