• Svenska
 • Suomi
 • English

vi har öppet

måndag-lördag

17-23

söndag

stängt

25.5

Stängt

Andra tider enligt övenskommelse

info@faros.fi 045-1513007

Om oss

”Havsnära, fräscht, vänligt och avslappnat”

Vid Vasas vackraste utsiktsplats intill kajen vid Fiskstranden hittar du oss. Faros är ett gammalt fyrskepp som kom till Vasa 1989 och har sedan dess fungerat som restaurangbåt. Efter en omfattande renovering slog Faros Restaurant Ship i maj 2013 upp dörrarna till en förnyad och fräsch restaurang.

Här ser vi till att du trivs från april till december. I vår ljusa restaurang kan du njuta av havsutsikten, avnjuta en à la carte middag och skåla i festligheter. På soldäck kan du spana in båtlivet och smutta på iskallt rosévin.

På terrassen, Vasas soligaste, kan du lyssna till trubadur, släcka törsten eller chilla i en solstol på beachen. Då hungern gör sig påmind, varför inte beställa något direkt från grillmenyn. Kom på tumis eller i större gäng. Vi ordnar även sommarhappenings, privata tillställningar och fester. I vår unika miljö finns något för alla!

Hjärtligt välkomna,
Personalen på Faros

Blogg

Happenings

 • Faros Live

  31
  Maj 2017
  Onsdag
  - 19.00 -

  Faros Live var ett förra sommaren ett väldigt lyckat koncept. Nu har vi goda nyheter! Faros Live fortsätter i sommar igen! Med start den 31.5. För bästa fiilisen och live-musiken lönar det sig att styra kosan mot Faros, varje sommaronsdag.

   

Instagram

Nyhetsbrev