• Svenska
  • Suomi
  • English

vi har öppet

Vi öppnar igen

I slutet av april

Bokningar&förfrågningar

info@faros.fi 045-1513007

Om oss

”Havsnära, fräscht, vänligt och avslappnat”

Vid Vasas vackraste utsiktsplats intill kajen vid Fiskstranden hittar du oss. Faros är ett gammalt fyrskepp som kom till Vasa 1989 och har sedan dess fungerat som restaurangbåt. Efter en omfattande renovering slog Faros Restaurant Ship i maj 2013 upp dörrarna till en förnyad och fräsch restaurang.

Här ser vi till att du trivs från april till december. I vår ljusa restaurang kan du njuta av havsutsikten, avnjuta en à la carte middag och skåla i festligheter. På soldäck kan du spana in båtlivet och smutta på iskallt rosévin.

På terrassen, Vasas soligaste, kan du lyssna till trubadur, släcka törsten eller chilla i en solstol på beachen. Då hungern gör sig påmind, varför inte beställa något direkt från grillmenyn. Kom på tumis eller i större gäng. Vi ordnar även sommarhappenings, privata tillställningar och fester. I vår unika miljö finns något för alla!

Hjärtligt välkomna,
Personalen på Faros

Blogg

  • STORIES FROM THE LOVEBOAT FAROS

    Faros_loveboat

    Paret Patricia Strandin och Sebastian Strandvall har varit bekanta sedan länge och gått i samma skola. Redan i högstadiet fick Sebastian upp ögonen för Patricia. Men det skulle ta en bra tid före de började sällskapa. Först blev det i en period på ett år men efter en fyra års lång paus hittade de tillbaka till varandra och resten är historia. Nu har de baby-Stella ihop och lever småbarnslivet med allt vad det innebär. Läs mera

Happenings

Instagram

Nyhetsbrev