• Svenska
  • Suomi
  • English

We love gelato

30
May
2018

Me rakastamme gelatoa!

Kukapa ei rakastaisi aitoa italialaista jäätelöä? Faros Ice on jo tunnettu kaupungin suurimmista jäätelöpalloistaan ja nyt kesän uututena on tarjolla aitoa gelatoa! Gelato jäätelöä on tarjolla useissa suussa sulavissa mauissa. Oletko valmis maistamaan Bus Gelatoa?

 

Bus Gelato jäätelö valmistetaan käsin Suomessa. Raaka ainena käytetään tuoretta maitoa, kermaa, hedelmiä ja marjoja. Tämä takaa täydellisen makunautinnon, lopputuloksena on ensiluokkaista artesaanijäätelöä.

 

Eeva Laajoki, Bus Gelaton omistaja, voitti tänä vuonna vuoden yrittäjä palkinnon Hollolassa. Hän omistaa myös Bus Burgerin, amerikkalais- diner tyylisen ravintolan. Aluksi he ostivat jäätelönsä muualta, mutta ei mennyt kauaakaan, kun Eeva hyppäsi lentokoneeseen matkustaakseen Italiaan asti, oppiakseen itse jäätelön valmistuksen salat. Nyt Bus gelato valmistaa itse jäätelönsä, jota on myynnissä ympäri suomea. He toimittavat myös jäätelökoneita, joita he myös itse käyttävät jäätelönvalmistus prosessissaan.

 

Faros on Vaasan ensimmäinen Bus Gelaton jälleenmyyjä. Suuresta valikoimasta löytyy kaikki sorbeteista vegaanijäätelöön. Olemme kuulleet, että he valmistavat jäätelömakuja jopa asiakkaiden toiveveiden mukaan! Miltä kuulostaisi homejuusto tai tomaatti-basillikajäätelö? Rohkenistko maistaa? Tai sitten voit valita vaikkapa tutun klassikon, mansikan.