• Svenska
  • Suomi
  • English

SYKSYISIÄ MAKUJA

13
Sep
2015

Vaikuttaa siltä, että syksy on tullut jäädäkseen. Kesä meni jälleen nopeasti ohi, ja nyt on aika nauttia aurinkoisista syyspäivistä, kirpeästä ilmasta sekä värikkäistä syksyn lehdistä. Faroksella kausi jatkuu. Siirrymme terassilta ruokasaliin, joka on syksyisin erittäin tunnelmallinen.

Voit nauttia upeasta illallisesta kynttilän lomassa, syksyisen aallokon ääreellä. Valmistamme ateriat kauden parhaista raaka-aineista!

Olemme avoinna jouluun saakka! Tiistai-lauantai klo. 18.00 eteenpäin.

Meillä on uusi upea syysmenu, joka on täynnä syksyisiä makuja, huolella valituista raaka-aineista. Tarjolla on mm. kantarelleja, hirven sisäfileetä, juureksia.. Tietenkin tarjoamme myös kasvis annoksia ja muita erityisruokavalioita unohtamatta. Nyt voi nauttia lämpimistä ruoka-annoksista syksyn pimetessä.

Nyt on aika varata tilamme syksyn tilaisuuksiin sekä joulujuhliin. Meillä voit olla varma onnistuneesta tilaisuudesta upeine ruokineen ja juomineen. Ruokasaliin mahtuu jopa 60 henkilöä. Jos haluat viettää hieman yksityisemmän tilaisuuden, voit varata tunnelmallisen kabinettimme max. 18 henkilölle. Kuuntelemme mielellämme toiveitamme ja pidämme huolen että viihdytte.

TERVETULOA!

Faros-ravintola