• Svenska
  • Suomi
  • English

STORIES FROM THE LOVEBOAT FAROS

19
Oct
2016

Pariskunta Patricia Strandin ja Sebastian Strandvall, ovat tuttuja jo kouluvuosilta asti. Sebastian iski silmänsä Patriciaan jo yläasteella, mutta kesti vielä hyvän pitkään, ennen kuin he alkoivat seurustelemaan. Aluksi he olivat yhdessä vuoden, mitä seurasi neljän vuoden paussi, kunnes he löysivät toisensa uudelleen, ja loppu onkin historiaa.

Nyt heillä on yhteinen Stella vauva, ja he elävät keskellä pikkulapsi arkea. Tällä hetkellä Patricia on kotona Stellan kanssa. Sebastian pelaa edelleen ammatikseen jalkapalloa, mutta kotona ollessaan osallistuu arjen pyöritykseen, niin paljon kuin ehtii.

 

KUMPI ON ROMANTTISEMPI?

Luulen että minä, sanoo Patricia. Seba tekee puolestaan monia pikku asioita, joita arvostan suuresti. Hän pitää huolen siitä, että saan välillä nukkua aamuisin pitkään, ja hän keittää minulle aina puuroa. Tälläisiä pieniä romanttisia eleitä arvostan todella paljon. Hän on todella hyvä arjen romantiikassa. Itse taas rakastan yllättää ja tehdä isoja juttuja. Viimeksi järjestin Seballe yllätysjuhlat, hänen täyttäessään 30 vuotta.

Sebastian on samaa mieltä. Pica tykkää antaa lahjoja. Hän saa sittä jonkinlaista mielihyvää. Kovin moni ei vietä mm. nimipäivää tai anna nimipäivälahjaa. Tässä yhtenä päivänä kotiin tullessani hän näpersi jo joululahjoja. Suunnittelen aina hyvissä ajoin, mitä haluan kenellekin antaa lahjaksi, nauraa Patricia.

faros loveboat

 

SEBASTIAN, MIKÄ ON ROMANTTISINTA PATRICIASSA?

Että hän on aina niin huomaavainen. Hänellä on kyky napata asioita korvan taakse, joita mainitsen vain sivulauseissa. Sitten hän yllättää ja antaa sen minulle, oli se sitten jokin tavara tai vaikkapa jokin elämys.

 

MILLOIN VIIMEKSI OLITTE ULKONA SYÖMÄSSÄ?

Kesäkuussa, itseasiassa Faroksella. Ihan liian kauan sitten, toteaa Patricia.

 

FAros_loveboat

 

MITÄ PIDÄTTE FAROKSEN RAKKAUSTEEMASTA?

Todella kiva, teemat ovat hauskoja, sanoo Patricia. Silloin kynnys jättää kotisohva on pienempi, ja tulee helpommin lähdettyä ulos syksyn pimeyteen. Myös Sebastianin mielestä rakkausteema on ihan huippu. Liian harvoin tulee lähdettyä ulos paremman puoliskonsa kanssa. On ihan eri asia syödä ulkona, kuin kotona. On tärkeää lähtee välillä pois kotinurkista ja antaa aikaa parisuhteelle.

Sebastian maistaa kulauksen viiniä, jonka jälkeen rakastavaiset aloittavat alkuruoasta, joka on punajuurivuohensalaattia sekä rapukeittoa. Ikkunasta näkyy, kuinka vesi kimaltelee pimeydessä. Pöytää koristavat kynttilät ja ruusun terälehdet, ja kaiuttimista kantautuu tunnelmallista musiikkia.

Patricia ja Sebastian nostavat maljan. Love is in the air.

faros_loveboatfaros_loveboat