• Svenska
  • Suomi
  • English

Saammeko esitellä Faros Live!

24
May
2016

Upeasta #farosfiilis-konseptista tulee tänä kesänä vieläkin huikeampi, kun Faros Live astuu mukaan kuvioon. Keskiviikko iltaisin kannattaa suunnistaa Farokselle, kun haluaa nauttia hyvästä live musiikista. Samalla voi syödä, juoda tai vaan nauttia olostaan Vaasan aurinkoisimmalla terassilla.

Faros Liveen kuuluu kolme musiikin ammattilaista; Marcus Granfors, Tuukka Aitoaho, sekä Ben Bergman. He kaikki ovat tunnettuja musiikki alalta, ja kuuluvat tätä nykyä Vaasan vakio kalustoon. Pojat ovat aiemminkin soittaneet terasseilla, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa he kokevat olevansa osa suurempaa kokonaisuutta.

Olemme kuin osa Faroksen miehistöä, toteaa Aitoaho. Kaikilla on omat tehtävänsä; osa tarjoilee, osa kokkaa ja me vastaamme laivan viihdepuolesta.  Joka keskiviikko, koko kesän ajan on luvassa live musiikkia, alkaen 8.6 klo. 19.00. Myös vierailevia artisteja on välillä tulossa piipahtamaan, muusikot kertovat.

Keskiviikko on aivan loistava päivä. Silloin olemme jo puolessa välissä viikkoa jolloin kaikki ansaitsevat hieman rentoutumista After Workin merkeissä, toteaa Bergman. Se tunne, kun voit ottaa oluen ja rentoutua, ja huomata että on enää kaksi työpäivä jäljellä. Pojat! Nyt on kesä, ja nyt nautitaan!

Tällä hetkellä bändi kokoaa ohjelmistoaan ja harjoittelee kesää varten. Aiomme panostaa paljon itse lauluun, stemmoihin ja kaikkeen, kertoo Granfors. Meillä tulee olemaan mahtava kesätunnelma, luvassa on sekoitus niin vanhoja, kuin uusiakin kappaleita. Toivomme tietenkin, että kaikki viihtyvät ja laulavat mukana, mutta on lupa myös vaan istua ja nauttia kuulemastaan, sanoo Granfors.

Poikien mielestä on vaikea nimetä parasta kesäbiisiä. Tuukka kuuntelee mieluusti 60-luvun musiikkia päästäkseen fiilikseen, kun taas Ben valitsee mieluusti tunnelmallista musiikkia. Jos tänä kesänä syntyy jokin kesähittibiisi, otamme sen tietenkin soittolistallemme, nauraa Marcus.

Faros Live tulee olemaan Vaasalaisten kokoontumispaikka. Tänne he voivat tulla nauttimaan musiikista, sekä tapaamaan tuttuja. Tänne on helppo tulla tapaamaan vaikkapa Vaasasta pois muuttaneita ystäviään, jotka palaavat kesäisin kotiin, vinkkaa Aitoaho.

Nyt startataan Faros Live ja toivotetaan kaikki tervetulleiksi luomaan paras mahdollinen #farosfiilis laivaan.

Nähdään!

Faros_live