• Svenska
  • Suomi
  • English

Kohta räjähtää!

20
Apr
2017

Kevät tekee tuloaan hitaasti mutta varmasti, mikä tarkoittaa että Faros kauden avajaiset on ihan pian täällä! Merkkaathan kalenteriisi päivämäärän 26.4 klo. 17, sillä silloin Faros avaa ovensa! Me Faroksella olemme käärineet hihat ylös että saamme kaiken valmiiksi ennen beach 2017 kauden alkua.

Kesän aikana on luvassa paljon hauskoja tapahtumia. Heti avajaisviikolla pääsemme juhlimaan vappua. Luvassa on upea vappulounas koko perheelle. Äitienpäivänä toivotamme kaikki ihanat äidit tervetulleiksi nauttimaan lounaasta Farokselle.

Tahdomme jatkaa antaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Toivomme sekä pienten että suurten viihtyvän laivassamme. Luvassa on myös lisää istumapaikkoja ja terassin puolelle saamme grillin houkuttelemaan ohikulkijoita herkullisilla tuoksuilla. Kuka voi vastustaa päivän barbecue annosta kera kylmän oluen? Jos taas a la carte houkuttelee enemmän, pääsee siitä luonnollisesti nauttimaan laivallamme.

Vaasan upeimman terassin lisäksi, Farokselta löytyy kaupungin paras näköalapaikka.  Etukannella voit istua mukavasti ja nauttia meren läheisyydestä. Jos kaipaat loungefiilistä, nouse vain rappuset ylös laivan aurinkokannelle. Siellä voit ottaa rennon asennon sohvalla, nauttia auringosta sekä kylmästä Proseccosta ystäviesi seurassa. Meillä juomat löytävät luoksesi, eikä toisin päin. Chill!

Ups, melkein unohdin kertoa että Faros Live on kanssamme tälläkin kaudella! Miksi vaihtaa toimivaa konseptia? Upeasta live musiikista vastaa Marcus Granfors, Ben Bergman sekä Tuukka Aitoaho. Jos ihmettelet mihin kaikki ovat hävinneet kesäkeskiviikkoisin, tule kurkistamaan Farokselle!

Ennen Faros Live lämmittelemme iltaa varten After Beachin merkeissä, joten tulethan ajoissa paikalle nauttimaan grillin antimista sekä kesäisistä drinkeistä.

Uskomme että näistä aineksista löytyy avain onnistuneeseen kesään. Toivomme että viihdyt seurassamme tälläkin kaudella!

Kiitos ja lämpimästi tervetuloa!

 

Tuoreimmat uutiset meistä löydät Instagramista @farosrestaurantship. Ethän unohda tägäta omia Faroskuviasi #farosfiilis