• Svenska
  • Suomi
  • English

Kesä

TERASSI

Faroksella on Vaasan aurinkoisin terassi. Terassilta avautuu mahtava merinäköala ja nautit kesästä kun se on parhaimmillaan! Meillä on noin 300 asiakaspaikkaa terassilla. Terassilla voit nauttia sekä ruoasta että juomasta. Terassilla on grillikeittiö josta löytyy apua sekä suureen että pieneen nälkään. ”Jokaisen kesäolohuone”

Terassilla järjestetään myös erilaisia kesätapahtumia kesä-elokuussa.( Katso tapahtumakalenteri) Musiikkia, tanssia, juhlia ja aurinkoisina kesäkeskiviikkoisina meillä on after beach juhlia.

Terassillamme viihtyvät kaiken ikäiset. Voit pelata pingistä, leikkiä hiekkarannalla tai löhötä aurinkotuolissa. Faroksen terassi on ihana kesäolohuone joka sopii kaikille.

Tervetuloa terassille!

 

AURINKOKANSI

Aurinkokansi sijaitsee laivan yläkannella. Mukavat sohvat luovat tänne lounge fiilistä ja rentoa meininkiä. ”Lounge fiilis ja häikäisevä auringonlasku”

Aurinkokannella voit syödä, juoda ja rentoutua ystäviesi kanssa. Aurinkokannelta on paras näköala ja auringonlaskusta voit nauttia käpertyneenä fleecehuopaan. Love is in the air!

terassi, ravintola, vaasa, faros, baari

Faros, terassi, Ranta, Baari, Ravintola, Kesä