• Svenska
  • Suomi
  • English

Juhlat

RUOKASALI LAIVALLA

Ruokasalissa on mahdollista järjestää yksityisiä juhlia kuten esim. häitä, ylioppilasjuhlia, ristiäisiä, synttäreitä, luokkakokouksia ja joulujuhlia. ”Yksinkertaisesti hyvää ja raikasta”

Valoisaan ruokasaliimme mahtuu 60 henkilöä. Vaikka oletkin sisätiloissa niin voit tuntea meren läheisyyden ja ikkunoista avautuu mahtavat maisemat. Ruokalistamme on monipuolinen ja pyrimme käyttämään sesonkiin sopivimpia raaka-aineita ja luoda niistä hyviä makuelämyksiä.

Viihtyvyydenne takaa ystävällinen henkilökuntamme!

Varaukset tästä.

KABINETTI LAIVALLA

Kabinetissa, joka sijaitsee laivan yläkannella, voi viettää yksityisiä tilaisuuksia. Kabinetti sopii 4-16 hengen ryhmille. Kabinetissa on langaton netti yhteys, oma pieni parveke ja mahtava merinäköala.”Intiimi ja yksityinen”

Varaukset tästa.

FYR

Toinen ruokasalimme sijaitsee terassi alueellamme. Ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon, mikä antaa salille upeaa tilantuntua ja ilmavuutta. Tuntuu kuin istuisit ulkona. Täällä viihdyt hutikuusta joulukuuhun. ”Upeat merimaisemat”

FYRissä tarjoilemme maistuvan á la carte menun, aivan kuten laivan ruokasallissakin. FYRin mahtuu noin 70 henkilöä. FYR on täydellinen paikka yksityistilaisuuksia varten. Tervetuloa varamaan!