• Svenska
  • Suomi
  • English

Farosfiilis jouluun asti

01
Oct
2018

Tiesitkö, että Faros on auki aina jouluun asti?

Vaikka syksy onkin vielä lämmin ja aurinkoinen, niin olemme Faroksella aloittaneet jo joulun valmistelut. Joulujuhlat on hyvä varata hyvissä ajoin. Farokselta löydät kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen joulujuhlaan työkavereiden ja läheisten kesken.

 

Ruokasali laivassamme on raikas ja tunnelmallinen josta löytyy istumapaikat 60 henkilölle. Jos haluta viettää juhlasi upeissa näköalamaisemissa, voit varata julhlapaikaksesi uuden ruokasalimme FYRissä. FYR on Faroksen uusi rakennus, joka sijaitsee terassimme yhteydessä. Uuteen ruokasaliimme mahtuu 70 henkilöä. Fyrissä on ikkunat lattiasta kattoon, joista pääset ihailemaan merellistä maisemaa. Täällä istuessasi voit melkein kuvitella istuvasi ulkona. Takan äärellä pääset vieläkin lämpimämpään tunnelmaan.

Kummaskin ruokasalissa on tarjolla samat menut tai ryhmämenut. Meillä on nyt tarjolla uusi suussa sulava à la carte syys-menu, jonka keittiömestarimme on suunnitellut äärimmäisellä ammattitaidolla. Ruoka on monipuolista ja maukasta, jossa sesongin parhaat raaka-aineen takaavat upean makuelämyksen. Tarjolla on myös vegaani/vegetaarinen vaihtoehto,  erityisruokavaliota unohtamatta.

Olet lämpimästi tervetullut Farokselle juuri sellaisena kun olet! Tule nauttimaan ruoasta tai vaikkapa drinkille. Me tarjoamme rennon ympäristön ja mukavan henkilökunnan. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin 17-23 ja lauantaisin 15-23. Mikäli haluat tehdä varauksen tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä puhelimitse 040-151 3007 tai sähköpostitse info@faros.fi