• Svenska
 • Suomi
 • English

Aukioloajat

Maanantai-lauantai

17-23

Sunnuntai

Suljettu

Meistä

”Merellinen, raikas, ystävällinen ja rento”

Löydät meidät Vaasan kauneimmalta näköalapaikalta, Kalarannan laiturin kupeesta.
Faros, joka on entinen majakkalaiva, tuotiin Vaasaan 1989 ja on siitä lähtien toiminut ravintolalaivana. Toukokuussa 2013, suuren peruskorjauksen jälkeen, avattiin uudistettu Faros Restaurant Ship ja siihen kuuluva rento ravintola.

Huolehdimme viihtyvyydestäsi huhtikuusta jouluun. Valoisassa ravintolassamme voit nauttia sekä hyvästä ruoasta että mahtavasta merinäköalasta.
Aurinkokannella voit seurata veneiliöitä ja nauttia lasillisen jääkylmää roseeta.

Faroksen terassilla on tarjolla elävää musiikkia, kylmiä juomia ja mukavia aurinkotuoleja hiekkarannalla. Terassin grillimenulta löytyy apua niin pieneen kuin suureen nälkään.
Tervetuloa yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Järjestämme kesätapahtumia, yksityisiä juhlia ja edustustilaisuuksia. Ainutlaatuinen ympäristömme sopii moneen makuun!

Sydämellisesti tervetuloa,
Faroksen henkilökunta

Blogi

 • Summer News!

  Olet mahdolliseti jo nähnytkin ohikulkumatkallasi uuden rakennuksen Faroksen Terassilla. Terassimme saa jatkoa. Valoisa ja avara rakennus, jossa on lasiset seinät lattiasta kattoon, luo mahdollisuuden nauttia meren läheisyydestä sisältä käsin. Ikkunoista avautuu upea maisema suoraan merelle, voit melkein  kuvitella istuvuvasi ulkona. Lue lisää

Tapahtumat

 • Faros Live

  06
  Kesä 2018
  Keskiviikko
  - 19.00 -

  Kuten aiempinakin vuosina, Faros Live esiintyy keskiviikko iltaisin. Mutta tällä kertaa ilman sää varusta (mikäli joku keskiviikko sää ei tarjoile parastaan, Faros Live siirtyy  uusiin sisätiloihin). Joten nyt voit tehdä tilaa kalenteriisiisi Faros Livelle JOKA KESKIVIIKKO!

  Faros Liven tunnetut muusikot; Marcus Granfors, Tuukka Aitoaho ja Ben Bergman saavat tänä vuonna vahvistuksen neljännestä muusikosta Stefan  ”Kilju” Lindblomista. Luvassa on tunnellmallisia iltoja. Terassi. Kesä. Herkkuja. Drinkkejä. Ota kaverit mukaan ja tulkaa nauttimaan!

Instagram

Uutiskirje